Geisha nieuwe collectie komt binnen!

De zomer is in volle gang! En ook de Geisha sale loopt nog even door. Maar daarnaast komt ook de Geisha nieuwe collectie voor najaar 2014 alweer binnen! De mooiste tops met korte mouwen zijn nu al goed draagbaar. En doordat deze er in de nieuwste kleuren zijn draag je deze het hele najaar door. Ze zijn erg makkelijk te combineren met een hip vestje op praktische blazer.

 Geisha najaar collectie 2014

In de Geisha nieuwe damesmode online collectie wordt veel gebruikt van materialen mixen. Hierdoor krijgen de items stuk voor stuk een luxe uitstraling. Al deze items hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De broeken die ook deze ronde weer in de collectie zitten hebben de kenmerkende Geisha pasvorm. Allemaal hebben ze een hogere taille. Geisha mode is een Nederlands merk. Het merk heeft dan ook echt een Nederlandse pasvorm. Wij hebben deze collectie in maten van maat S tot en met maat 3XL. Voor ieder wat wils dus!

Geisha nieuwe collectie staat online!!

  • Geisha nieuwe collectie

 

 

 

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste mode van Geisha? Kijk dan ook eens op de officiële site.

Dit bericht is gepost in Geisha. Bookmark de link.